Velkommen til SAP Frokostseminarserie

Opplev helt nye og innovative løsninger fra SAP

Gjennom de siste års oppkjøp av selskaper som BusinessObjects, Sybase og SuccessFactors har SAP gått fra å være den tradisjonelle ERP leverandøren til å tilby en rekke nye og uavhengige løsninger innenfor Business Analytics, In-memory computing, mobilitet og cloud baserte tjenester.

Uansett om du bruker SAP eller ikke i dag, vil våre frokostseminarer vise deg hvordan våre nye og banebrytende teknologier innenfor analyse, mobilitet og informasjonsbehandling kan gi deg tilnærmet umiddelbar kunnskap om alle sider ved virksomheten din, noe som muliggjør trygge og avgjørende handlinger til riktig tid, hver gang, uavhengig av hvor du er.

I vår nye frokostseminar serie ønsker vi å vise vår nye og innovative verden gjennom å presentere en agenda med fokus på hvordan ta i bruk den nye teknologien. Vi vil la våre partnere og kunder by på praktiske eksempler på hvordan de har tatt i bruk ny teknologi. Du vil ha muligheten til å diskutere, bygge nettverk og holde deg og dine ansatte oppdatert på den seneste teknologien fra SAP og våre partnere.

Vi ønsker deg velkommen til inspirerende og effektive frokostseminarer i våre lokaler på Lysaker Torg. Start dagen hos oss med faglig inspirerende påfyll og en god frokost. Seminarene er gratis.

Seminarene vil ha ulikt fokus og være rettet mot forskjellige målgrupper, så følg med på seminarsidene for å finne det som er interessant for deg.

For påmelding og kontinuerlige oppdateringer se agenda.

Vi ser frem til å treffe deg på våre frokostseminarer.

Velkommen!

Vennlig hilsen
Michael R. Østgaard
SAP Norge

Registrer deg nå

Begrensede plasser, så registrer deg tidlig! (Gratis deltakelse)

Seminaret er kostnadsfritt, men ved manglende frammøte, uten å gi beskjed innen 2 dager før seminaret, ser vi oss nødt til å fakturere deg for 500 NOK + mva. Dette arrangementet er rettet mot våre kunder og potensielle kunder, og det er et begrenset antall plasser, så vi forbeholder oss retten til å takke nei til deltagere utenfor målgruppen.

Om du har spørsmål angående arrangementet send en e-post til frokostseminarserie@bysap.com